Solar Cookers International Network (Home)

 

Què pots fer per difondre la Cuina Solar

Solar Cookers International (SCI) en Sacramento, Califòrnia és principalment una organització de voluntaris, y la difusió de la cuina solar és bàsicament de persona a persona. Per això TU pots ajudar de diferents maneres. Gràcies per fer la teva part. Ací pots veure diferents maneres de fer alguna cosa per la causa:

 • Educant-te - Llegeix els documents presentats ací en el Solar Cooking Archive per guanyar uns coneixements bàsics. Fes el teva pròpia cuina i ensenyat a utilitzar-la i a fer-ne un ús eficient.
 • Recolzant a SCI - Parla de la cuina solar a gent que creguis que puga encoratjar-se a difondre-la a aquells qui més ho necessiten. Demana als leaders i als polítics que donen suport a les energies sostenibles.
 • Fent-te Soci - El nostre treball depèn de gent com tu.
 • Dóna diners per a la causa - Dóna diners a aquesta causa
 • Amistat - Ajuda als teus/es amics/gues a ser amics/ques d'SCI. Si cadascú de nosaltres aportés un/a nou/va amic/ga la nostra força i les nostres activitats podrien multiplicar-se.
 • Fent demostracions - En afers públics, per als xiquets/es de les escoles i grups de joves, per als convidats. Si ens avises abans, SCI pot enviar fotos, tríptics, etc. per correu normal.
 • Socialment :) - El teu grup o la teva comunitat pot donar suport a SCI, allistar-se al nostre butlletí informatiu com a una organització, i passar-ho bé també. Podeu fer festes especials, "Solarbracions" (amb menjar cuinat en cuines solars), i qualsevol cosa que us passi pel cap. Ànim!
 • Participant directament - Hi ha maneres de participar directament en els projectes, seria millor que tingueres coneixements de construcció i utilització de cuines solars, però no són essencials. Mira per exemple El projecte de Dan Kammen en Kenya (fotos ací). En aquests casos generalment t'has de pagar tu el viatge i també les despeses (a més de contribuir amb les del projecte).
 • Traduint materials educatius- Quasi tots els nostres materials educatius han sigut actualitzats a l'anglès però no a altres llengües. Digues quines llengües saps i que voldries traduir. T'enviarem l'última versió a traduir. Si pots oferir ajuda per a traduir pàgines del Solar Cooking Archive, per favor comunica-ho al WebMaster Tom Sponheim (en anglès o espanyol)
 • Aportant els teus coneixements en Informàtica - Ajuda'ns a fer del Solar Cooking Archive la base més completa sobre Cuina Solar del Món.
 • Afegint un Enllaç als nostres materials des de les teves pàgines web.
 • Entra en Amazon.com per aquest enllaç y el 10% de les teves compres anirà destinat a Solar Cookers International. Açò és possible gràcies al programa d'associats d'Amazon (Amazon Associates Program) i a una subvenció de Microsoft.
 

Per enviar errades o comentaris al traductor, feu clic ací o crideu-me al 617 91 87 83.

 
This document is published on The Solar Cooking Archive at http://solarcooking.org/catala/youcando-cat.htm. For questions or comments, contact webmaster@solarcooking.org